Υλικά στερέωσης εταιρείας Elastotet

Η ΕΛΑΣΤΟΤΕΤ είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που εξειδικεύθηκε στην παραγωγή και εφαρμογή σφραγιστικών δύο, κυρίως, συστατικών. Τα σφραγιστικά χρησιμοποιούνται για τη στεγάνωση των αρμών μεταξύ δύο διαφορετικών υλικών δόμησης. Αυτά τα προϊόντα έχουν τόσο στεγανοποιητικές όσο και συγκολλητικές ιδιότητες. Ανάλογα με το βαθμό της ελαστικότητας τους, μπορούν να αποτρέψουν την εφαρμογή δυνάμεων πάνω στις αρθρώσεις οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν στρεβλώσεις των δομικών υλικών. Έχουν τη μορφή πάστας, αλλά μετά την έκθεσή τους στον αέρα, σταδιακά μετατρέπονται σε μια ελαστική μάζα. Χωρίζονται σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με τη σύνθεση και την εφαρμογή.

S-200

Σιλικόνη όξινου τύπου - αντιμυκητιακή. Κατάλληλη για σφράγιση και συγκόλληση κατασκευών από γυαλί, πορσελάνη, μη πορώδη κεραμικά. Επίσης παρουσιάζει άριστη πρόσφυση σε βερνικωμένο ή βαμμένο ξύλο και πολλά πλαστικά όπως εποξειδικά, πολυεστέρα κ.ά..

S-900

Η σιλικόνη S-900 είναι κατάλληλη για σφράγιση και συγκόλληση κατασκευών από γυαλί, πλακίδια, κεραμικά, υαλότουβλα, πλαστικά (PVC, εποξειδικά, πολυεστέρες, πολυκαρβονικά και φορμάικα) και για βαμμένο ή περασμένο με βερνίκι ξύλο. Η S-900 παρουσιάζει άριστη πρόσφυση σε μεταλλικές επιφάνειες χωρίς να τις διαβρώνει ή να τις οξειδώνει όπως γαλβανιζέ λαμαρίνες, ανοξείδωτα μέταλλα, αλουμίνια βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή ή άβαφα κ.ά..

Acrylic

Σφραγιστικό υλικό ενός συστατικού με βάση τις ακρυλικές ρητίνες.

Lastofoam - Αφρός πολυουρεθάνης

Αφρός πολυουρεθάνης ενός συστατικού που πολυμερίζεται με την ατμοσφαιρική υγρασία. Είναι εύκολος στην χρήση και την εφαρμογή. Ο LASTOFOAM LOW EXPANSION παρουσιάζει χαμηλή δευτερογενή διόγκωση, επιτρέποντας την εύκολη τοποθέτηση πορτών και παραθύρων χωρίς να προκαλεί παραμόρφωση της κάσας. Έχει άριστη πρόσφυση σε ξύλο, τσιμέντο, πέτρες και μέταλλα.

Ενημερωτικά - Τεχνικά φυλλάδια

Σιλικόνη S-200 και S-900
Σιλικόνη S-200 και S-900

ElastotetLogo
Benchmark Email